tapet personalizat minioni

Tapet personalizat camera copiilor

Daca doriti sa faceti o surpriza maxima copilului dumneavoastra atunci ii puteti personaliza camera cu un tapet viu colorat cu personajele preferate din desenele animate sau din povestile pentru copii.

Ce modele de tapet puteti alege pentru camera copiilor?

In primul rand, trebuie sa cunoasteti preferintele micutului. De obicei cei mici sub 5 ani prefera personaje de desene animate ca Patrula Catelusilor sau alte asemenea desene animate. Fetitele mai mici au ca personaj preferat in general pe Printesa Sofia sau printesele Disney sau mai nou Ana si Elsa din Regatul de Gheata.

Daca este sa vorbim de baieteii de peste 5 ani acestia prefera personajele din benzile desenate cu supereroi. Personajele foarte indragite de acestia sunt SuperMan, BatMan sau personaje din Trasformers.

Totul depinde de preferintele copilului!

Ca sa faceti o supriza maxima copilului aleti un model de tapet 3D. Cel mic va fi in extaz.

In materie de imagini de mare rezolutie, firma care produce tapetul 3D personalizat va poate pune la dispozitie un set de exemple de imagini. Pe internet sunt baze de date foarte mari cu asemenea imagini.

Care este pretul pentru tapetul personalizat?

Pretul tapetului se calculeaza in functie de suprafata care trebuie acoperita si se calculeaza in metri patrati. Cu cat suprafata acoperita este mai mare, cu atat se plateste mai mult. Gasiti in ofertele firmelor tapet personalizat incepand cu 15 euro/mp. In acest pret nu este inclus si montajul pe care il platiti separat. Cele mai mult firme care produc fototapet asigura si montajul acestuia dar nu este o regula.

Tapetul personalizat pentru camera copiilor se monteaza greu?

Tapetul se monteaza relativ usor de catre orice firma de amenajari interioare.

Daca copii pateaza sau murdaresc tapetul, acesta se poate curata?

Tapetul personalizat se realizeaza in general pe suport de vinil, un material foarte rezistent la murdarie care se curata usor cu o carpa umeda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top